Wedding Nanny

Wandernanny

Een bruiloft is natuurlijk een dag om nooit meer te vergeten. Daarvoor laat je alles mede vastleggen door een fotograaf en videograaf. Maar vaak hebben bruidsparen zelf al kinderen of bevinden zich onder de gasten vrienden, familie of kennissen met kinderen. Deze kleine rakkers willen óók op deze dag kunnen spelen of geëntertaind worden. Dat is vaak lastig voor de ouders. Wanderbros introduceert daarom de wedding nanny, oftewel onze eigen Wandernanny Angela.

Je kunt kiezen voor kinderopvang of kinderactiviteiten tijdens de ceremonie, receptie of het feest, maar ook opvang gedurende de hele dag is mogelijk op locatie. Wij verzorgen al het (speel)materiaal en nemen zelf contact op met de trouwlocatie om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn en welke ruimte voor ons beschikbaar is. Verder houden wij ons graag aan de rekenregels van de Wet Kinderopvang waardoor we (afhankelijk van de leeftijd) 5 a 6 kinderen kunnen opvangen per nanny. Meer nanny's op je bruiloft is natuurlijk altijd mogelijk. Kortom, laat je compleet ontzorgen tijdens je bruiloft.

Wat kun je verwachten?
- Kennismaking om de wensen te bespreken
- Het uitwerken van een Kinderdraaiboek
- Een basispakket aan kinder (speel)materiaal, uitgebreid naar wens
- Aanwezigheid op de bruiloft met professionele zorg
- Goede service
- Een team dat op elkaar is afgestemd

Wie is Angela?
Angela is de echtgenote van Leandro en heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en pedagogisch medewerkster op een sport en cultuur BSO. Angela is vakbekwaam en in het bezit van de nodige diplomas, verklaring omtrent goed gedrag en Kinder-EHBO.  Haar werkveld is zowel binnen als buitenland en begeleid met liefde ook jouw en andere kinderen tijdens de bruiloft. Angela reist daarom graag mee naar jullie droom locatie.

Benieuwd naar de prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Wedding Nanny Angela