Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Leandro en Lorenzo. Van jongs af aan hadden wij al een camera in onze handen en begonnen we ons steeds meer te verdiepen in deze creatieve kunst dat foto en film heet.

Aangezien wij al jaren individueel van elkaar in het vak zaten, besloten we samen te gaan werken onder één naam. Waar beide reizen door het bloed stroomt en de drang naar ontdekking steeds groter werd ontstond de naam Wanderbros.

We onderscheiden ons door onze filmische stijl en journalistische fotografie aanpak. Momenten waarvan je achteraf denkt, dit heb ik gemist. Daarbij zijn wij sinds 2020 genomineerd voor de prestigieuze Benelux Bruidsfoto Awards, de European Cinematography Awards en hebben wij meerdere awards, waaronder de Masters of Wedding Photography en Wedisson op onze naam staan. Het vastleggen van het juiste moment is geen toeval, dat moet je voelen!

Hoe gaan wij te werk?
Wij vinden het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Onze films en foto’s zijn gemaakt op basis van emotie, detail en gevoel. Daarom hebben we voorafgaande de bruiloft altijd een kennismakingsgesprek waarin we de basis wensen bespreken en de dag grof doornemen. Enkele weken voor de bruiloft starten we een WhatsApp groep waarin we de laatste details en planning doornemen.

De grote dag is daar, wat nu?
In principe zijn wij onzichtbaar. Het gaat om jullie en wij doen ons ding. Natuurlijk zullen wij bijvoorbeeld tijdens het shooten aanwijzigingen geven en ideeën uitwisselen maar over het algemeen hebben jullie de regie in handen. Na de bruiloft laten we jullie een tijdje met rust. De meeste gaan natuurlijk op huwelijksreis en dat respecteren wij. In de meeste gevallen hanteren wij een opleveringstermijn van 2 maanden maar dit kan uitlopen afhankelijk van de drukte. Zodra wij klaar zijn met het bewerken van de foto’s en editen van de film nemen wij contact op en krijgen jullie een speciale link van ons waar alles te bekijken/downloaden is.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhaal, wie weet tot snel!