Overige diensten

Wandernanny

Een bruiloft is natuurlijk een dag om nooit meer te vergeten. Daarvoor laat je alles mede vastleggen door een fotograaf en videograaf. Maar vaak hebben bruidsparen zelf al kinderen of bevinden zich onder de gasten vrienden, familie of kennissen met kinderen. Deze kleine rakkers willen óók op deze dag kunnen spelen of geëntertaind worden. Dat is vaak lastig voor de ouders. Wanderbros introduceert daarom de wedding nanny, oftewel onze eigen Wandernanny Angela.

Je kunt kiezen voor kinderopvang of kinderactiviteiten tijdens de ceremonie, receptie of het feest, maar ook opvang gedurende de hele dag is mogelijk op locatie. Wij verzorgen al het (speel)materiaal en nemen zelf contact op met de trouwlocatie om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn en welke ruimte voor ons beschikbaar is. Verder houden wij ons graag aan de rekenregels van de Wet Kinderopvang waardoor we (afhankelijk van de leeftijd) 5 a 6 kinderen kunnen opvangen per nanny. Meer nanny's op je bruiloft is natuurlijk altijd mogelijk. Kortom, laat je compleet ontzorgen tijdens je bruiloft.

Wat kun je verwachten?
- Kennismaking om de wensen te bespreken
- Het uitwerken van een Kinderdraaiboek
- Een basispakket aan kinder (speel)materiaal, uitgebreid naar wens
- Aanwezigheid op de bruiloft met professionele zorg
- Goede service
- Een team dat op elkaar is afgestemd

Wie is Angela?
Angela is de echtgenote van Leandro en heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en pedagogisch medewerkster op een sport en cultuur BSO. Angela is vakbekwaam en in het bezit van de nodige diplomas, verklaring omtrent goed gedrag en Kinder-EHBO.  Haar werkveld is zowel binnen als buitenland en begeleid met liefde ook jouw en andere kinderen tijdens de bruiloft. Angela reist daarom graag mee naar jullie droom locatie.

Benieuwd naar de prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Wedding Nanny Angela

Albums

Je hebt een fantastische trouwdag achter de rug en de foto's zijn ontvangen, dan is een trouwalbum natuurlijk de kers op de bruidstaart! Talrijke waardevolle herinneringen in 1 album waar je nog jaren van kan nagenieten!

Het standaard album bij een bruiloft reportage is een klein album van 15x15 cm, er is hierbij geen keuze mogelijk in foto's of opmaak. Het is mogelijk om het standaard album te upgraden naar een luxe premium trouwalbum in een bewaardoos in de afmetingen 25x25 en 30x30 cm. Kiezen jullie hiervoor dan komt het standaard album te vervallen en krijgen jullie de mogelijkheid om mee te beslissen in de foto keuze en indeling!

Met een premium trouwalbum komen de digitale foto's pas echt tot hun recht, het is tastbaar en altijd binnen handbereik om terug te blikken op jullie trouwdag. Foto's komen meer tot leven op mat of glanzend fotopapier dan op een computer of telefoonscherm.

Een professioneel opgemaakt trouwalbum kan geleverd worden in verschillende kleuren en in de materialen leder, linnen of suede. Het karton dik, flatlay (naadloos) fotopapier oogt en voelt stevig aan.

Elk professioneel album met de afmeting 25x25 of 30x30 wordt geleverd in een luxe bewaardoos in dezelfde look als het album.

Trash the Dress shoot

Ben je op zoek naar een unieke en gedurfde manier om jouw trouwdag vast te leggen? Overweeg dan een Trash the Dress shoot! Deze bijzondere vorm van bruidsfotografie laat je toe om je trouwjurk op een creatieve en speelse manier te vereeuwigen.

Een Trash the Dress shoot biedt de perfecte kans om buiten de traditionele trouwfoto's te stappen en iets echt unieks te creëren. Of je nu in het water wilt springen, door een modderig veld wilt rennen, of een kleurrijke verfpartij wilt houden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het resultaat? Adembenemende foto's die jouw persoonlijkheid en de unieke momenten van je trouwdag perfect vastleggen.

Wij werken samen met jullie om een setting en thema te kiezen die bij jullie stijl en wensen passen.

Love shoot / aanzoek shoot

Wil je de magie van jullie liefde vastleggen of dat speciale moment van je aanzoek onvergetelijk maken? Een love shoot of aanzoek shoot is de perfecte manier om deze kostbare momenten voor altijd te bewaren. Bij een love shoot draait alles om jullie band en de unieke liefde die jullie delen. Of het nu een casual wandeling in het park is, een romantische zonsondergang aan het strand, of een gezellig moment thuis, we zorgen ervoor dat elk detail en elke emotie wordt vastgelegd. Deze sessies zijn ideaal voor verlovingsfoto's, jubileumvieringen of gewoon om jullie liefde te vieren.

Voor degenen die hun aanzoek gefotografeerd of gefilmd willen, bieden wij op maat gemaakte aanzoek shoots aan. Dit intieme en spannende moment verdient het om op de mooiste manier vastgelegd te worden. Wij helpen je met het plannen van de perfecte setting en zorgen ervoor dat we discreet aanwezig zijn om de verrassing en de emoties authentiek vast te leggen.

Maak van jullie liefde een blijvende herinnering met een love shoot of laat ons je aanzoek vastleggen.